На Донбасі сталася перестрілка через контрабанду: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі сталася перестрілка через контрабанду: стали відомі подробиці

На Донбасі сталася перестрілка через контрабанду: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

У Гранітному Волноваського району Донецької області українські військові затримали вантаж з контрабандою, в результаті перестрілки зі злочинцями один з військовослужбовців отримав поранення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгія Туки.


«Наші хлопці з 30-ки в Гранітному накрили контрабас (контрабанду - Ред.), була перестрілка, у наших 1-300 (один поранений - Ред.). Кришують СБшніки, справу взяли під свій контроль і нікого не допускають, хочуть всіляко зам'яти», - написав Тука.


«Наші всю банду закрили в підвалі і нікого не підпускають, сказали - без преси не передадуть нікому», - додав Тука.


Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що Оксана Ліщишин, замішана в скандалі навколо контрабандного перевезення сигарет під виглядом дипломатичної пошти, була звільнена з посади першого секретаря посольства України в Словаччині і з дипломатичної служби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?