Голосуйте за Колобка: з'явилися нові фото з "праймеріз ДНР" в Донецьку
Категорія
Події
Дата публікації

Голосуйте за Колобка: з'явилися нові фото з "праймеріз ДНР" в Донецьку

Голосуйте за Колобка: з'явилися нові фото з "праймеріз ДНР" в Донецьку
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку, де 2 жовтня проходять так звані « праймеріз», попереднє голосування за кандидатів на «місцевих виборах», виборцям пропонують голосувати за кандидата з «позивним Колобок».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Новини Донбасу».


Видання опублікувало відповідну фотографію з листівки в Донецьку.


Так, в Петровському районі Донецька пропонують голосувати за бойовика так званої ДНР Сергія Кравченка, при цьому ручкою під його надрукованим прізвищем приписано: «Позивний «Колобок».



Видання також зазначає, що на «праймеріз» спостерігається вкрай низька активність в центрі Донецька і на його околицях.


«Наприклад, в Петровському районі відвідуваність виборчих дільниць становить 10-12 осіб на годину», - сказано в повідомленні видання.


При цьому «члени виборчої комісії» сподіваються, що ввечері явка збільшиться, так як люди звільняться від домашніх справ.


Видання також опублікувало фото бюлетенів для голосування на "праймеріз" в Донецьку.


Як повідомляв ONLINE.UA,  окупанти на Донбасі заявили, що "праймеріз" проходять під егідою ОБСЄ, за голосуванням спостерігають представники 50 країн, в тому числі Франції, Великобританії, Фінляндії, Італії.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?