Війна на Донбасі: стало відомо про новий жахливий вчинок бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: стало відомо про новий жахливий вчинок бойовиків

Війна на Донбасі: стало відомо про новий жахливий вчинок бойовиків
Джерело:  Четверта влада

У мережі з'явилася інформація про черговий «подвиг» бойовика ЛНР: 36-річний мешканець Алчевська Іван Анцупов завів роман із 14-річною російською школяркою Лізою Васильєвою із Ставрополя і відвіз її на територію, окуповану бойовиками.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на vlada.io.

"36-річний мешканець ЛНР Іван нещодавно приїхав до Ставрополя у справах. Тут він завів в Інтернеті роман із неповнолітньою школяркою Лізою. Та закохалася в чоловіка, вони зустрілися і вирішили втекти до ЛНР. Врешті, вранці 29 вересня Ліза як завжди пішла до школи. Лиш замість занять сіла разом з коханим на поїзд до Воронежа, звідки вони удвох, як пізніше з'ясувалося, направились до Луганська", - повідомила російська газета Комсомольская правда.

Батьки школярки вже подали заяву до російської поліції, дитина вже оголошена в розшук. За попередньою інформацією, чоловік із дівчинкою перейшли прикордонни полосу через лісові насадження.
У той же час Анцупов відомий і у самому Алчевську: в одному з міських пабліків повідомляється, що він регулярно пише повідомлення дівчаткам 10-15 років, у яких намагається зав'язати з ними інтимні стосунки.

Раніше стало відомо, що мешканці міста вже жалілися на педофіла у "поліцію ЛНР", але та жодних дій не вчиняла — Анцупов і сам воював у лавах бойовиків.


Рідні Лизи Вальньовой розмістили свої звернення у групах Луганська і Алчевська.

"Ми, мешканці міста Ставрополя, звертаємось до вас за допомогою. Анцупов Іван Володимирович 1981 року народження, який раніше жив у Луганську, гостював у нас в Ставропільському краї у друзів. Тут по інтернету познайомився з неповнолітньою Лізою Вальньовою. Вчора Ліза пішла до школи і так там не з'явилася, пропала, батьки написали заяву в поліцію як про зниклу без вісти, було встановлено, що Анцупов і Вальньова поїхали разом і зараз знаходяться в Луганську. Можливо, ви його знаєте, можливо бачили, напишіть нам будь-ласка. Дівчинку треба повернути додому. Сам Анцупов у нас теж у розшуку, він вкрав у своїх друзів у Ставрополі золото і коштовності, заява до поліції є від потерпілої", - йдеться у зверненні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилася шокуюча розповідь про злочини, скоєні бойовиками угруповання «Русь», яка діяла у окупованому Антрациті і його околицях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?