Ватажок ДНР на "праймеріз" не зміг обійтися без охорони: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР на "праймеріз" не зміг обійтися без охорони: опубліковано відео

Ватажок ДНР на "праймеріз" не зміг обійтися без охорони: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на кадрах якого показано голосування в Донецьку ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченко на  «праймеріз», попередньому голосуванні на «місцевих виборах», яке проходить 2 жовтня на окупованих територіях Донбасу і не має законної сили.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на одному з сепаратистських каналів.


«Сьогодні, 2 жовтня, «глава ДНР» Олександр Захарченко разом з дружиною взяли участь в "попередньому громадському голосуванні" на "ділянці виборчої комісії" № 34, розташованій в будівлі школи № 1 Ворошиловського району», - сказано в повідомленні сепаратистського видання.


При цьому на кадрах відео видно, що Захарченко супроводжує збройна охорона. Один з охоронців регулярно підозріло озирається на всі боки.



Як повідомляв ONLINE.UA,  окупанти на Донбасі заявили, що "праймеріз" проходять під егідою ОБСЄ, за голосуванням спостерігають представники 50 країн, в тому числі Франції, Великобританії, Фінляндії, Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?