Екс-міністр оборони Грузії заявив про замах: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Екс-міністр оборони Грузії заявив про замах: з'явилися подробиці

Екс-міністр оборони Грузії заявив про замах: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Колишній міністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі заявив про те, що в нього стріляли.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Грузія оnline".


За інформацією ЗМІ, замах на Окруашвілі відбувся в грузинському місті Горі під час його зустрічі з виборцями. Екс-міністр оборони є кандидатом в депутати в грузинський парламент


За інформацією видання, в результаті нападу поранено двох осіб - охоронець екс-міністра Коба Кошадзе і один активіст.


ЗМІ повідомляє, що обох доставили в міський шпиталь.


"Ми зустрічалися з населенням. Прийшли 2 типи нахабно. Ми дуже культурно (зустріли - Ред). Потім відбулася словесна перепалка, він витягнув зброю і вистрілив у напрямку Іраклія, і двоє людей були поранені. Їх стан стабільний, кажуть лікарі", - заявив виданню представник штабу Окруашвілі.


У той же час пізніше сам Окруашвілі назвав імена і прізвища тих, хто, на його думку, стріляв в нього 2 жовтня в Горі. За словами Окруашвілі, це були Едуард Нуцубідзе і Олександр Арешидзе.


Окруашвілі звинуватив в події шурина грузинського політика і екс-футболіста Кахи Каладзе Георгія Арешидзе і заявив, що той останнім часом давав гарантії безкарності особам кримінального походження, що активізувалися останнім часом.


"Він давав їм надію, що не будуть покарані, і закликав до активності", - заявив Окруашвілі.


За його словами, нападники намагаються перебратися в окупований Цхинвальський регіон.


Окруашвілі також закликав правоохоронців своєчасно затримати злочинців.


Як повідомляв ONLINE.UA,  колишній президент Грузії, нинішній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив про готовність повернутися на батьківщину, де проти нього порушено кримінальні виробництва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?