Нова втрата сил АТО на Донбасі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Нова втрата сил АТО на Донбасі: з'явилися подробиці

Нова втрата сил АТО на Донбасі: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Стало відомо, що близько полудня  2 жовтня поблизу селища Кримське в Луганській області загинув один український військовослужбовець  в результаті мінометного обстрілу з боку бойовиків, раніше причина його загибелі не уточнювалася.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".


"2 жовтня 2016 року в результаті масованого мінометного обстрілу позицій українських військових поблизу Кримського в Луганській області від осколкового поранення в спину загинув свободівець, боєць "Легіону Свободи", "сокілець", офіцер 93-й ОМБ Мирослав Мисла", - повідомила прес-служба ВО "Свобода".


Дану інформацію підтвердили виданню в прес-службі штабу антитерористичної операції.


За даними ВО «Свобода», загиблий Мирослав Мисла народився 4 липня 1992 року в Закарпатті. У 2013 році закінчив історичний факультет Харківського національного університету ім. Каразіна.


"Активний учасник Революції гідності, під час якої був спеціальним кореспондентом радіо "Голос Свободи". З перших днів російсько-української війни пішов на фронт добровольцем", - повідомили в прес-службі ВО «Свобода».


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше захисник Авдіївки опублікував відео з ілюстрацією "перемир'я" на Донбасі і показав, як виглядають свіжі осколки 120-мм міни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?