Стало відомо, скільки разів Росія не видала Україні Януковича
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, скільки разів Росія не видала Україні Януковича

Стало відомо, скільки разів Росія не видала Україні Януковича
Джерело:  online.ua

Російська Федерація п'ять разів відмовила Україні в екстрадиції побіжного президента  Віктора Януковича  і три рази відмовила у видачі колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українські Новини.


Таку інформацію надав агентству заступник генерального прокурора Євген Єнін.


"По Януковичу нам відмовлено 5 разів на екстрадицію. Ми зверталися про його видачу в рамках 5 окремих кримінальних проваджень. Відносно Азарова, то 3 рази ми отримували таку відмову", - заявив Єнін.


Він також додав, що Росія обґрунтовувала відмови нібито політичним характером переслідування Януковича.


При цьому, за словами заступника голови ГПУ, українська держава розглядає цих осіб як громадян України незалежно від того, чи оформили вони російське громадянство.


Як повідомляв ONLINE.UA,  побіжний екс-президент України Віктор Янукович закликав Євросоюз зняти з нього санкції і зайнятися "переслідуванням справжніх злочинців". Таку заяву він зробив в інтерв'ю російським журналістам.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?