У Росії жорстко пройшлися по своїй же пропаганді: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії жорстко пройшлися по своїй же пропаганді: з'явилися подробиці

У Росії жорстко пройшлися по своїй же пропаганді: з'явилися подробиці
Джерело:  Ехо Москви

Російський блогер Ілля Варламов жорстко проїхався по  російській пропаганді  в ЗМІ, розповівши один кумедний випадок.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".


"Ви не повірите, але ... якась жінка на ім'я Івонна ... подзвонила в ефір британської радіостанції LBC і зажадала припинити антиросійську пропаганду! Так! Ви уявляєте? Просто на радіо дзвонить жінка і каже, що вона типу за Росію, Путін має рацію, а Обама чмо", - починає свою розповідь блогер.


Далі, за його словами, новина про жінку в Британії, яка попросила припинити антиросійську пропаганду, стала трендом "Яндекса", оскільки про цей випадок написали всі провідні ЗМІ Росії.


"Немає нічого важливішого ... У Британії попросили припинити!", - сміється Варламов.


Потім він звертається до російських пропагандистів.


"Ось цікаво, журналістам, які з дзвінка якоїсь баби на якусь ліву радіостанцію роблять новину дня, не западло таке писати? Ось ти вчишся журналістиці, мрієш про кар'єру... розслідування, інтерв'ю, сильні тексти, сенсації ... А потім сидиш і пишеш новини, що в "Британії зажадали припинити антиросійську пропаганду". Яке ж днище...", - написав блогер.


Як повідомляв ONLINE.UA, російський політолог Андрій Піонтковський уважає, що  звіт про результати розслідування міжнародної слідчої групи по авіакатастрофі пасажирського Boeing рейсу МН17 на Донбасі в 2014 році, згідно з яким Boeing був збитий з ракетної установки "Бук" російського виробництва, є потужним ударом по пропаганді президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?