В Україні розгорається скандал через гастролі артистів-"кримнашистів" у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні розгорається скандал через гастролі артистів-"кримнашистів" у Києві

В Україні розгорається скандал через гастролі артистів-"кримнашистів" у Києві
Джерело:  online.ua

В Україні розгорається скандал через гастролі по нашій країні російських артистів, в тому числі відомого актора і драматурга Марата Башарова, який раніше виступав в окупованому Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського продюсера Олександра Ягольника.


"Цікаво, що повинно статися, щоб СБУ зрозуміла, що українські патріоти в окупованому Криму залишилися, ніколи не здадуться і патріотична громадськість, принаймні Києва добре знає, хто, коли і де виступав на окупованому півострові? Чому СБУ "закриває очі" і ніяк не реагує на факт гастролей 17 жовтня в Жовтневому палаці (на Майдані) цієї постановки з Маратом Башаровим? ", - дивується він.


"Недостатня кваліфікація працівників, ще не всі авгієві стайні вичищені, в СБУ існує таємничий фан-клуб Башарова або організатори своєчасно кому треба занесли запрошення в 1-й ряд?", - додав Ягольник.


Він також оприлюднив депутатський запит нардепа Михайла Бондаря до СБУ, в якому він просить звернути увагу на гастролі росіян-кримнашистів у Києві.



Тим часом у продажу з'явилися квитки на виставу "Сублімація кохання" за участю Марата Башарова, Володимира Стержакова і Ірини Медведєвої. Квитки коштують від 200 до 1350 гривень.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше скандальний російський кінорежисер  Микита Михалков, відомий своєю відданістю президентові РФ Володимиру Путіну і оголошений нев'їзним в Україні, прибув на територію окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?