На Кардашьян у Франції напали люди зі зброєю: з'явились подробиці
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

На Кардашьян у Франції напали люди зі зброєю: з'явились подробиці

На Кардашьян у Франції напали люди зі зброєю: з'явились подробиці
Джерело:  online.ua

У Парижі вранці 3 жовтня озброєні люди, перевдягнені у форму поліції, увірвались до готельного номеру телезірки та фотомоделі Кім Кардашьян.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Theguardian.

«Двоє озброєних чоловіків у масках і поліцейській формі погрожували зброєю Кім Кардашьян Уест у її номері в паризькому готелі. Вона глибоко шокована, але фізично неушкоджена», — повідомив представник зірки.

Тим часом, за даними Reuters, нападників на фотомодель було п'ятеро, і внаслідок пограбування вона втратила дорогоцінності на кілька мільйонів доларів.

Під час пограбування чоловік Кардашьян, американський репер Канье Уест виступав на фестивалі Meadows в Нью-Йорку, але перервав концерт і пішов зі сцени, пояснивши це терміновими сімейними обставинами.

Офіційні деталі інциденту в Парижі не повідомляються. Також невідомо, чи були у номері із зіркою її діти чи інші члени родини.

Кардашьян приїхала до Франції на Тиждень моди.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Кім Кардашьян увійшла до списку найбільш вродливих жінок світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?