В Україні сталася нова НП на полігоні, є поранені: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні сталася нова НП на полігоні, є поранені: з'явилися відео

В Україні сталася нова НП на полігоні, є поранені: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

На Яворівському полігоні у Львівській області в суботу, 1 жовтня, під час тактичних навчань стався вибух, внаслідок якого постраждали троє військових.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу 24-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Вибухонебезпечний предмет знайшов гранатометних механізованого взводу на тактичному полі і підняв його, попри категоричні заборони. За невідомими поки причинами знайдений предмет вибухнув.

За попередніми даними, військовий взяв в руки залишки протитанкової керованої ракети.

Трьом постраждалим було надано першу медичну допомогу, після чого їх евакуювали в лікарню. Загрози життю віськових немає.




Командир бригади призначив службове розслідування інциденту і запланував додаткові заняття з техніки безпеки для усіх військовослужбовців на полігоні.



Як повідомляв ONLINE.UA, 16 вересня на Яворівському полігоні через порушення техніки безпеки загинув солдат, який отримав поранення в шию.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?