Путіну нагадали, як він визнав Крим українським
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіну нагадали, як він визнав Крим українським

Путіну нагадали, як він визнав Крим українським
Джерело:  online.ua

Український блогер Ярослав Матюшин нагадав, як  президент РФ Володимир Путін  у 2008 році заявив, що не претендує на Крим і визнає його українським.


Про це Матюшин сказав в відеоблозі на ONLINE.UA.


За його словами, Росія, по суті, не здатна дотримуватися досягнутих із ким-небудь домовленостей.


"Росія в принципі не здатна дотримуватися ніяких правил гри, якщо вони обумовлені з кимось із зовнішніх партнерів. Так вона, власне, і сама з собою не дуже-то їх дотримується", - сказав він.


Як приклад блогер приводить Крим, в ситуації з яким Путін сам собі суперечить.


"Я нагадаю, що Володимир Путін, в інтерв'ю якомусь із західних видань у 2008 році говорив: Ні, ми на Крим не претендуємо, ми давно вже визнали його територією України. І показовий процес "віджиму" Криму", - зазначив Матюшин.


За його словами, порівняння Путіна з Гітлером не зовсім доречне, оскільки фюррер, принаймні, не брехав.


"Мені дуже не подобається, коли Путіна порівнюють з Гітлером, тому що Путін - це недоГітлер, унтер-Гітлер. Тому що у Гітлера, принаймні, при всьому його скотстві, вистачало нахабства, вистачало сміливості, точніше, сказати: так, ми анексували Судети, а шо таке? Ми вважаємо, що ми маємо право", - сказав блогер.


"Я нагадаю, як відбувалося захоплення Криму: нас там немає, це ввічливі "зелені чоловічки", цю зброю можна купити в будь-якому військторзі. Через рік - ну да, це була наша спецоперація, ну а як по-іншому ми могли провести "референдум"?", - пояснив він.



Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: Росію остаточно визнали бандитом, а Путін не дотягує навіть до Гітлера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?