Одіозний чиновник Януковича знову вийшов на свободу
Категорія
Події
Дата публікації

Одіозний чиновник Януковича знову вийшов на свободу

Одіозний чиновник Януковича знову вийшов на свободу

Колишній керівник Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України часів президентства Віктора Януковича Владислав Каськів

вніс заставу в розмірі $600 тис і вийшов на свободу.


Про це заявив заступник Генпрокурора України Євген Єнін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю "

Українським Новинам

".


За словами Єніна, Каськів вийшов на свободу 30 вересня. При цьому після питання про арешт майна екс-чиновника в Панамі замгенпрокурора послався на таємницю слідства.


"Після того, як ми складемо весь перелік рухомого або нерухомого майна, яке є у власності Каськіва або пов'язаних з ним людей на території Панами, ми визначимося - вимагати арешту майна або внесення застережень стосовно можливості відчуження того чи іншого майна в Панамі. Це непросте питання. Якщо ми спробуємо щось заарештувати, то ми повинні розуміти, що всі витрати, пов'язані з цим, будуть покладені на нашу державу. Потрібно зробити все мудро, щоб уникнути зайвого навантаження на український бюджет", - зазначив він.


Заступник генпрокурора також прокоментував надання політичного притулку для Каськіва: "На даному етапі у панамської сторони є півроку для розгляду клопотання про надання політичного притулку. Ми навмисне не намагаємося піднімати шум, щоб українську владу не звинувачували в спробах тиску на владу Панами".


Нагадаємо, Владислава Каськіва підозрюють в розкраданні державних коштів України в 2012-2013 роках на загальну суму в 7,5 млн.


Раніше Євген Єнін розповідав, що

в Генпрокуратурі заявили про готовність піти на угоду з Владиславом Каськівим

і запропонували клопотання про пом'якшення покарання.


Як повідомляв ONLINE.UA,

про затримання Владислава Каськіва в Панамі стало відомо 8 вересня

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?