Стали відомі нові подробиці НП на Яворівському полігоні
Категорія
Події
Дата публікації

Стали відомі нові подробиці НП на Яворівському полігоні

Стали відомі нові подробиці НП на Яворівському полігоні

Після вибуху на тактичному полі Яворівського полігону один з поранених військових в украй важкому стані, ще один отримав поранення середньої тяжкості, а третій потерпілий має легкі поранення.
Про це заявив глава Західного медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
За його словами, військовий, в руках якого імовірно вибухнула граната, перебуває в кардіореанімації львівського військового госпіталю.
Інший військовий з пораненнями очей середньої тяжкості доставлений в центральний клінічний госпіталь в Києві.
Третій постраждалий від вибуху солдатів з легкими пораненнями проходить лікування у львівському шпиталі.
Поронюк також зазначив, що для проведення службового розслідування на полігон прибули представники військової служби правопорядку Західного оперативного командування.
Всі обставини події розслідуються.
Нагадаємо, на Яворівському полігоні у Львівській області після тактичних навчань без проведення бойових стрільб один з військових знайшов незнайомий предмет і взяв його в руки, не дивлячись на категоричну заборону.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на на Яворівському полігоні через порушення вимог безпеки військовий помер через осколкове поранення в шию.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?