Соцмережі насмішило нове звернення росіян до Путіна: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі насмішило нове звернення росіян до Путіна: з'явилося фото

Соцмережі насмішило нове звернення росіян до Путіна: з'явилося фото
Джерело:  FlashSiberia

У Росії в місті Іркутськ мешканці гуртожитку на території колишнього авіаційного інженерного училища написали на даху свого будинку "звернення" до президента РФ Володимира Путіна- "SOS, Путін, допоможи".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на FlashSiberia.
Приводом для звернення до президента РФ став той факт, що компанія "Обороненерго" відключила будинок від електрики. Сам будинок визнаний аварійним, проте в ньому живе кілька сімей.
Як повідомили в уряді Іркутської області, місцева влада підключилася до вирішення питання з опаленням будинку і розселенням його мешканців.
За даними регіонального Гідрометцентру, температура повітря в Іркутську в ніч на понеділок опускалася до -5 градусів.


Користувачі мережі сміються і в коментарях до новини пропонують Путіну ввести війська або відправити жителів в "гарячу" Сирію.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі висміяли звернення підприємців окупованого Севастополя до президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?