Жодних особистих справ у Росії: соцмережі киплять через арешт українця в Москві
Категорія
Події
Дата публікації

Жодних особистих справ у Росії: соцмережі киплять через арешт українця в Москві

Жодних особистих справ у Росії: соцмережі киплять через арешт українця в Москві
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж обурюються через арешт українського журналіста Романа Сущенка в Москві за звинуваченням у шпіонажі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Нагадаємо, у Федеральній службі безпеки Росії назвали затриманого українця Сущенка співробітником Головного управління розвідки Міністерства оборони України та звинуватили в зборі відомостей, що стосуються державної таємниці.
У соцмережах піднялася хвиля обурення через арешт журналіста. Так російський адвокат Марк Фейгін, який вже зголосився представляти інтереси затриманого, написав: "У ФСБ то журналісти з Парижа полковниками виявляються, то будівельники з Криму диверсантами..."
Качаю лод: "Цікаво, за яких обставин його затримали і що ФСБ оформила як "шпигунську акцію". Подивився на танк - уже шпигун?".
Лідія Нечепуренко: "А перуки, темні окуляри і компас при ньому були?".
"Відвідування РФ небезпечно для українців: безпідставні затримання, провокації на кордоні і при митному огляді, тортури, недопуск консулів...", - написав директор департаменту політики та комунікацій МЗС України Олексій Макеєв.

Страшний БЕНДЕРовец: "У мене тільки одне питання... А ЯКОГО Х**А ВИ ІД***И претеся в ЦЕЙ ГУЛАГ 21 СТОЛІТТЯ!? Щоб потім кричати Україна спаси?"



F(&)D: "У мене інше питання, чому ще з ранку ніхто зі співробітників Інтера не арештований за шпигунство".
"Просто потрібно розуміти, що ніяких "особистих справ" на території воюючої з нами країни бути не може. За замовчуванням. В будь-який момент вас, хто вирішує "свої справи", можуть взяти в заручники. Під будь-яким приводом. Те, що не беруть, це зовсім нічого не означає. Це означає тільки те, що зараз не потрібні заручники. Утримайтеся", - порадив український волонтер Роман Донік.



Нагадаємо, про затримання Романа Сущенка дві доби не повідомляли сім'ї і за місцем роботи.
Як повідомляв ONLINE.UA, спікер Верховної Ради Андрій Парубій після арешту Романа Сущенка запропонував розглянути питання впровадження візового режиму і розширення санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?