У бійців АТО нові втрати: з'явилися сумні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У бійців АТО нові втрати: з'явилися сумні подробиці

У бійців АТО нові втрати: з'явилися сумні подробиці
Джерело:  interfax.com.ua

За добу 2 жовтня в зоні АТО на Донбасі загинув один військовослужбовець Збройних сил України, ще двоє були поранені.
Про це заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляв ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
Лисенко підкреслив, що ситуація в зоні АТО загострюється. "Противник розширює географію бойових дій і активно застосовує важке озброєння. Це ставить під загрозу виконання домовленостей про відвід сил і засобів в трьох визначених ділянках", - зазначив він.
На Луганському напрямку бойовики випустили близько 130 мін по позиціях українських військових. Стріляли в Кримському, Станиці Луганській, Новоолександрівці. В цьому напрямку за добу зафіксували 16 обстрілів, шість з яких проводилися з важкого озброєння.
На Донецькому напрямку терористи стріляли з мінометів, танків, гаубиць 152-мм калібру. Велися обстріли в Зайцевому, Авдіївці, Новгородському, Верхньоторецькому, - загалом 12 разів, три з яких провели із застосуванням важкого озброєння.
На Маріупольському напрямку бойовики проводили провокаційні обстріли з використанням БМП і легкого озброєння, в результаті чого бійці АТО були змушені стріляти у відповідь. Стріляли в Мар'їнці та в районі Павлопіль-Широкиного, - всього 20 обстрілів за добу.
Крім іншого, в Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України з'явилася інформація про те, що 2 жовтня також загинув один бойовик, ще троє отримали поранення.
"Протягом доби втрати противника склали один загиблий військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) і троє поранених військовослужбовців 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ВС РФ", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше було відомо, що 2 жовтня біля селища Кримське в Луганській області в результаті мінометного обстрілу загинув один боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?