У ДТП загинув відомий український капелан: соцмережі cумують
Категорія
Події
Дата публікації

У ДТП загинув відомий український капелан: соцмережі cумують

У ДТП загинув відомий український капелан: соцмережі cумують
Джерело:  online.ua

У понеділок, 3 жовтня, в дорожній аварії загинув київський священик Валентин Серовецький, який пройшов полон бойовиків на Донбасі і часто їздив на фронт в якості капелана 8-го окремого батальйону "Аратта" Української Добровольчої Армії.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Сьогодні в ДТП загинув наш капелан отець Валентин Серовецький. Прийми, Господь, до себе його душу в Небесному Царстві», - написала волонтер Тетяна Черкашина в своєму Facebook.
Також цією новиною була вражена і журналіст ONLINE.UA Лілія Рагуцька в своєму Facebook: «Кілька разів прочитала страшну в своїй лаконічності і незворотності фразу: загинув капелан отець Валентин Серовецький... Людина, яка пройшла Майдан. Людина, яка майже весь час проводила на Донбасі з самого початку війни. Людина, що пройшла двомісячний полон козицінських "козачків" і довго боролася з наслідками цього полону - гепатитом і цирозом. Людина, яка провела в останню путь захисників України і готова взяти в руки зброю, щоб врятувати хоч одне чуже життя...».
«Батько Валентин загинув не від кулі снайпера, не під час обстрілів. Він загинув в ДТП. Ми спілкувалися з батьком Валентином тільки по телефону, в Facebook і через скайп. І якісь місяць-півтора тому він запрошував мене приїхати на базу батальйону "Аратта", де ми могли б познайомитися вже особисто. Я так і не вибралася...», - додала вона.
У коментарях користувачі соціальних мереж відмовляються прийняти цю страшну новину.
Наталія Мохаммад: «Щось багато аварій останнім часом з військовими, добровольцями, волонтерами. Царство Небесне".
Станіслав Бондаренко: «Я не можу в це повірити. Скажіть, що це неправда. Бог забирає найкращих. Господи, прости мене і прости нас усіх. Вічна пам'ять. Потрібно допомагати дітям».

Валентина Шаламай: «Боже, скільки він зробив для України, для хлопців на війні, це капелан з дуже великої літери, це людина, дуже дорога для багатьох людей. Як шкода! Як це могло трапитись? Мені не віриться і думаю, що може це качка. Скільки перепоховали хлопців. Якщо правда, то ЖАЛЬ, ЖАЛЬ, ЖАЛЬ!!! Співчуваю його родині. А йому СЛАВА!!!».
Максим Кокшаров: «Єдиний священнослужитель, якого я вірив».

Олена Коссак: «Це просто неймовірно.... Пройшов такий важкий шлях на волю і загинув в ДТП.... Царство Небесне...».
Okuyeva Amina: «Як це? Коли?? Ми з ним нещодавно списувалися, збиралися побачитися... (Це точно достовірна інформація? Я ніде не знайшла... Може все ж помилка ?? Він просто чудова людина! Світла пам'ять! Він був чудовою людиною! (((».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок повідомив про загибель на Донбасі офіцера 93-ї окремої механізованої бригади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?