Бойовик ДНР, який вкрав дитину в Росії, зробив заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик ДНР, який вкрав дитину в Росії, зробив заяву

Бойовик ДНР, який вкрав дитину в Росії, зробив заяву
Джерело:  Новини Донбасу

Бойовик ЛНР Іван Анцупов, якого в Росії підозрюють у викраденні 14-річної школярки,

що закохалася в 36-річного чоловіка і була вивезена їм на окуповану бойовиками територію, назвав умову повернення дитини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Новости Донбасса

.


Як відомо, чоловік познайомився зі школяркою через інтернет, перебуваючи в російському Ставрополі, а пізніше умовив її втекти на територію, підконтрольну ЛНР.


Водночас жінка, у якої бойовик жив в Ставрополі, звинуватила його в крадіжці золота і коштовностей на велику суму і написала заяву в поліцію.


За даними видання, Анцупов, батьки якого живуть в Іспанії, пообіцяв повернути дівчинку батькам, якщо з поліції буде відкликано заяву про крадіжку.


Нагадаємо, жителі Алчевська вже зверталися в «поліцію ЛНР» з вимогою вжити заходів до бойовика-педофіла, який намагався спокушати 10-15-річних дівчаток, проте проти свого подільника окупанти ніяких дій робити не стали.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в мережі з'явилися шокуючі подробиці «подвигів» угруповання «Русь», що діяла в Антрациті в 2014-2015 роках

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?