Розлучення Джолі і Пітта: спливли факти про зраду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розлучення Джолі і Пітта: спливли факти про зраду

Розлучення Джолі і Пітта: спливли факти про зраду
Джерело:  Daily Mail

Приватний детектив, якого найняла актриса Анджеліна Джолі, щоб дізнатися, наскільки вірний її чоловік Бред Пітт, представив їй докази його роману з актрисою Маріон Котійяр.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
Днями видання опублікувало скандальний матеріал, в якому чутки про інтрижку Пітта і Котійяр підтвердилися.
"Анджеліна найняла приватного детектива, який надав докази того, що Пітт і Маріон Котійяр крутили інтрижку", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, чутки про те, що 52-річний Бред захопився 40-річною французькою актрисою, з якою недавно разом знявся в шпигунському фільмі "Союзники", вже ходять кілька місяців, а після звісток про розлучення голлівудської пари спалахнули з новою силою.
Цим видання пояснює холодність Джолі при зустрічі з Котійяр на знімальному майданчику.
"Анджеліна повністю ігнорує Маріон на майданчику, і коли та спробувала заговорити з нею, Джолі просто стала дивитися в інший бік", - сказало джерело. - Маріон був ошелешена. Вона думала, що отримала можливість зустрітися і поспілкуватися з іменитим послом ООН, а замість цього побачила просто засліплену ревнощами жінку".
До слова, раніше Маріон написала пост, в якому спростувала чутки про любовні стосунки в Піттом. Актриса зізналася, що вже зустріла чоловіка своєї мрії і чекає від нього другу дитину.
Нагадаємо, Анджеліна Джолі отримала тимчасову опіку над шістьма дітьми. Бред зможе відвідувати дітей, але перший візит повинен відбутися тільки після відвідин фахівця, який вирішить, чи може актор зустрічатися з дітьми один і в будь-який час або ж він повинен це робити в присутності інших осіб. Крім того, час від часу Пітт повинен буде здавати аналізи на наркотики і алкоголь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?