Справа київського копа, який застрелив підлітка: суд ухвалив нове рішення
Категорія
Події
Дата публікації

Справа київського копа, який застрелив підлітка: суд ухвалив нове рішення

Справа київського копа, який застрелив підлітка: суд ухвалив нове рішення

Суд продовжив термін відсторонення від служби патрульному поліцейському Сергію Олійнику, підозрюваному у вбивстві неповнолітнього пасажира BMW в ході погоні 7 лютого в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини", які цитують спікера прокуратури Києва Надію Максимець.
У підозрюваного вилучено всі документи, в тому числі закордонний паспорт.
"Суд задовольнив клопотання прокуратури Києва і продовжив термін відсторонення від посади до 17 листопада", - заявила Максимець.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві в ніч на 7 лютого відбулася погоня зі стріляниною, в результаті чого поліцейські відкрили вогонь по BMW. Внаслідок стрілянини загинув пасажир авто-порушника.
Пізніше Печерський районний суд Києва обрав для Олійника запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. 2 березня Апеляційний суд столиці змінив арешт на цілодобовий домашній арешт.
А в червні Печерський районний суд Києва застосував до Олійника частковий домашній арешт, тобто зобов'язав його не залишати місце проживання в нічний час доби.
5 вересня суд відпустив Олійника під особисте зобов'язання. Зміна запобіжного заходу була обумовлена ​​тим, що домашній арешт не може бути застосований до підозрюваного більш ніж на 6 місяців, а також тим, що кримінальне провадження перебуває на завершальному етапі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?