Знову укроДРГ: в мережі зловтішаються через криваву розбірку бойовиків ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Знову укроДРГ: в мережі зловтішаються через криваву розбірку бойовиків ЛНР

Знову укроДРГ: в мережі зловтішаються через криваву розбірку бойовиків ЛНР
Джерело:  online.ua

У підконтрольному бойовикам так званої ЛНР місті Зимогір'ї Луганської області вбили трьох членів угрупування, що викликало хвилю сарказму у користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Відзначимо, що в сепаратистських ЗМІ поширили інформацію про розстріл трьох чоловіків-бойовиків, причому однією з трьох з якихось причин була названа Оксана Шнайдер.
У мережі посміялися над такою новиною і припустили, що бойовики незабаром заявлять про причетність "українських диверсантів" до вбивства. "Трупи 3-х чоловіків, один з яких Оксана Шнайдер? Ну ладно, з ким не буває. Що, укроДРГ знову попрацювали?", - прокоментував подію користувач Necro Mancer.




Олексій Симонов: "Суворі українські карателі, перед тим як вбити Олега Шнайдера, зробили йому операцію зі зміни статі!"
Resonant Void6: "Пришили. Спочатку ч ** н, потім всіх трьох".
Walter Kurtz: "У кожного свої недоліки".
Нагадаємо, раніше в мережі дотепним анекдотом висміяли розбірку бойовиків ЛНР, їх боротьбу за владу і "спробу перевороту".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Федеральна служба безпеки Росії заявляла про нібито проведення "українськими диверсантами" терактів в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?