У Порошенка викрили Росію в новому фейку про загибель MH17
Категорія
Події
Дата публікації

У Порошенка викрили Росію в новому фейку про загибель MH17

У Порошенка викрили Росію в новому фейку про загибель MH17
Джерело:  online.ua

Представник російського виробника ракет, концерну «Алмаз-Антей», зробив суперечливі заяви про пошкодження на корпусі лайнера Боїнг-777 рейсу МН17, збитого на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Twitter «Інформаційних військ України».
«Продовжуємо спростовувати брехню Росії про тип ракети. Півтора роки тому "Алмаз-Антей" бачив сліди від "двутаврів", а тепер - "не бачить", - йдеться в повідомленні.
Також в "Інформвійськах України", проект Мінінформполітики, яким керує кум Петра Порошенка, Юрій Стець, наочно показали суперечливі заяви представника «Алмаз-Антея».



Як відомо, після краху лайнера МН17 російські конструктори ракет провели свій експеримент, після якого прогнозовано заявили про неможливість поразки літака проросійськими бойовиками.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в звіті Міжнародної слідчої групи було зазначено, що авіалайнер був збитий ракетою комплексу «Бук», доставленою з Росії на Донбас, і після катастрофи відправленого назад в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?