На Полтавщині сталася серйозна ДТП з поліцією: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Полтавщині сталася серйозна ДТП з поліцією: з'явилися фото і відео

На Полтавщині сталася серйозна ДТП з поліцією: з'явилися фото і відео
Джерело:  Програма Плюс

У Кременчуці Полтавської області в ході погоні патрульних поліцейських за порушником ПДР в автомобіль правоохоронців в'їхав мотоцикл, в результаті чого постраждало дві особи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Программа Плюс".
Подія трапилася близько 10:30 3 жовтня на перехресті Європейської вулиці і проспекту Свободи. В результаті інциденту мотоцикліст з пасажиркою були госпіталізовані каретою швидкої допомоги. При цьому, водій мотоцикла їхав в шоломі, а пасажирка, - без.
"Вони (патрульні, - ред.) крекнули і з маячками поїхали за Ауді, яка, порушуючи ПДР, повертала наліво. Поліція підрізала таким чином мотоцикл. Дівчина-пасажир була у важкому стані, її ледь привели до тями. Її і водія мотоцикла повезли двома швидкими", - розповів один з очевидців події.
На місці аварії утворилася пробка, а водії, які спостерігали ДТП, сперечаються, хто винен у зіткненні. Патрульні їхали з порушенням правил дорожнього руху, але в ході виконання завдання відступ від правил допустимий.
"Вони з увімкненим синім маячком кілька разів включили сирену, але це не було постійно і так чутно, наприклад, як їде швидка. Ось мотоцикліст в шоломі і не почув, і не побачив", - пояснив ще один свідок зіткнення.
У мережі з'явилися фото і відео з місця події:



Відео: YouTube / Андрій Рубан
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 2 жовтня в Кременчуці правоохоронці влаштували погоню за елітним позашляховиком Hummer.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?