В Україні пояснили, чому Росія поводиться як злочинець: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні пояснили, чому Росія поводиться як злочинець: з'явилося відео

В Україні пояснили, чому Росія поводиться як злочинець: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Український блогер Ярослав Матюшин вважає, що своєю реакцією на звіт Міжнародної слідчої групи з розслідування загибелі МН17 над Донбасом Росія в черговий раз показала себе злочинцем, відмінною рисою якого є почуття безкарності і завзяте заперечення своєї провини.
Про це Матюшин сказав в своєму відеооблозі на ONLINE.UA.
Нагадаємо, що офіційний представник Міністерства оборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков, коментуючи звіт міжнародної слідчої групи про загибель МН17 на Донбасі, заявив, що ніякі російські зенітно-ракетні комплекси, в тому числі "Бук", ніколи не перетинали кордон з Україною.
У свою чергу, прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков під час інтерв'ю ВВС так само безглуздо заперечував роль Росії в загибелі МН17.
"Росія як держава в черговий раз підтвердила, що це - країна-гопник. Навіть не країна, це держава-гопник, держава-злочинець. Недарма у них таким пишним цвітом цвіте кримінальна культура, цілий пласт, з її піснями, з її фєнєю, з її поняттями, тобто така альтернатива мирному укладу - свій власний уклад. І частина цієї культури екстраполюється, що найстрашніше, навіть на рівень державного управління. Тому що поведінка Російської Федерації по відношенню до доповіді і до висновків, озвучених в ній, нагадує чітко поведінку запеклого злочинця - отріцалово", - сказав Матюшин, коментуючи реакцію Кремля на звіт про загибель МН17.
У зв'язку з цим він також пояснив лицемірство росіян щодо сексуальних меншин.
"Все, вони пішли в глухе отріцалово... У неї (Росії - ред.) свій особливий шлях, шлях кримінальників. Тому, до речі, вони так бояться "Гейропи", як вони її називають. Тому що для всіх інших це просто одностатеві взаємини, а для Росії з її кримінальною парадигмою - це, як би, "старший" карає "молодшого". У них там в тюрмах всі мужики один одного трах ** ть, але бояться вони "Гейропи" з її одностатевими шлюбами", - зазначив блогер.


Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Россию окончательно признали бандитом, а Путин не дотягивает даже до Гитлера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?