Кремль пояснив відмову від угоди з США: в мережі обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль пояснив відмову від угоди з США: в мережі обурені

Кремль пояснив відмову від угоди з США: в мережі обурені
Джерело:  online.ua

Прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що угоду про утилізацію надлишкового збройового плутонію між РФ і США призупинено, оскільки Росія не має наміру самостійно виконувати положення документу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
"Досить довгий час Росія поодинці виконувала угоди, але зараз, як йдеться в указі президента, з урахуванням в цілому напруженості російська сторона не вважає за можливе продовження подібної ситуації", - цитує "Інтерфакс" слова Пєскова.
У мережі обурилися такою заявою прес-секретаря Путіна і згадали слова "залізного канцлера" Німеччини Отто фон Бісмарка про те, що "будь-який договір з Росією не вартий навіть паперу, на якому він був написаний..."
Так користувач Страшний БЕНДЕРовец написав: "Отто, ти мав рацію! Кремль: РФ припиняє дію договору з США про утилізацію плутонію! Кому ще договорів?"



Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що Держдеп США розглядає можливість впровадження нових економічних санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?