Трейлер нових "Піратів Карибського моря" вже в мережі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Трейлер нових "Піратів Карибського моря" вже в мережі: з'явилося відео

Трейлер нових "Піратів Карибського моря" вже в мережі: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Студія Disney опублікувала перший трейлер продовження знаменитої франшизи "Пірати Карибського моря 5: Мерці не розповідають казки".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал Disney Movie Trailers.
Традиційно роль Джека Горобця зіграє голлівудський актор Джонні Депп. Також глядачі побачать і інших зірок з попередніх частин картини: Джеффрі Раша, який зіграв капітана Барбосса, і Кевіна Макнеллі, який виступив в ролі Гіббса.
Роль капітана Салазара - давнього противника головного героя, дісталася акторові Хав'єру Бардему.
За сюжетом фільму, Джек Воробей виявляє, що за ним полює його старий ворог, жахливий капітан Салазар і його примарні пірати. Вони тільки-но втекли з Диявольського трикутника і мають намір знищити всіх піратів, включаючи Джека. Допоможе врятуватися лише могутній артефакт - тризуб Посейдона, який дарує своєму власникові повний контроль над морями.
Також у фільмі зіграв знаменитий актор Орландо Блум, який після кількох років відсутності повернувся в стрічку. Він знову виконав роль Вілла Тернера.
Нагадаємо, що останній раз Вілл Тернер з'являвся у фільмі "Пірати Карибського моря: На краю світу" в 2007 році. У ньому він став безсмертним капітаном "Летючого голландця", провідником душ у світ мертвих, який може з'являтися на суші раз на десять років.


Відзначимо, прем'єра фільму намічена на 26 травня 2017 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився трейлер історичної драми "Союзники", головні ролі в якій виконали Бред Пітт і Маріон Котійяр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?