Деканоїдзе розповіла, скільки поліцейських не пройшли переатестацію
Категорія
Політика
Дата публікації

Деканоїдзе розповіла, скільки поліцейських не пройшли переатестацію

Деканоїдзе розповіла, скільки поліцейських не пройшли переатестацію
Джерело:  online.ua

В ході атестації співробітників Національної поліції свій професійний рівень підтвердили 83 939 співробітників МВС, а 5257 осіб не пройшли цієї процедури і були звільнені.
Про це заявила глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, передає ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"З усього атестованого складу проходили атестацію 83939 чоловік. У тому числі співробітники, які з міліції перейшли в поліцію - 68135. 5257 чоловік були звільнені з лав Нацполіції, тобто не пройшли атестацію", - сказала вона.
При цьому Деканоїдзе нагадала, що атестація передбачає не тільки звільнення людини, а й підвищення або зниження її на посаді.
Глава Нацполіції додала, що не пройшли атестацію 26% керівників вищої ланки і 14% керівництва середнього рівня.
Також комісії рекомендували підвищити на посаді майже 4,5 тисячі поліцейських і понизити майже 4,8 тисячі працівників поліції.
Загалом у керівному апараті Нацполіції атестацію проходили 5065 осіб, 590 з них її не пройшли. При цьому рекомендовані до підвищення 110 поліцейських, а до зниження - 413 співробітників.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали уявні «складності» переатестації, яку проходили співробітники Національної поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?