Екс-адвокат Савченко зробив заяву про нового в'язня Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Екс-адвокат Савченко зробив заяву про нового в'язня Путіна

Екс-адвокат Савченко зробив заяву про нового в'язня Путіна
Джерело:  online.ua

Колишній адвокат нардепа Надії Савченко Марк Фейгін, який зголосився представляти інтереси затриманого в Росії за підозрою в шпигунстві українського журналіста Романа Сущенка, заявив про те, що Сущенко не визнає своєї провини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Фейгіна.
«Мабуть, Сущенко не визнав провину, і його ламають на відмову від адвоката Фейгіна!», - написав правозахисник.
Раніше в своєму Twitter він повідомив, що його колезі в Лефортовському районному суді Москви відмовили в ознайомленні з арестною справою Романа Сущенка.
«І не дають подати скаргу на арешт!», - написав Фейгін.
Правозахисник також повідомив, що слідчий в Москві не надав лист про допуск Фейгіна до справи Сущенка. «Чекаю рішення керівництва СІЗО», - додав Фейгін.
Як повідомляв ONLINE.UA, Федеральна служба безпеки Росії, підконтрольна президенту РФ Володимиру Путіну, назвала мотивом затримання українського журналіста Романа Сущенка шпигунство і звинуватила його в зборі секретних відомостей про діяльність збройних сил і національної гвардії РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?