Це все ж не жарт: соцмережі підірвало нове фото ліжка-"Бука" в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Це все ж не жарт: соцмережі підірвало нове фото ліжка-"Бука" в Росії

Це все ж не жарт: соцмережі підірвало нове фото ліжка-"Бука" в Росії
Джерело:  zloy-odessit.livejournal.com

Новина про продаж в Росії дитячих ліжечок, зроблених у формі зенітно-ракетної установки «Бук», з якої був збитий Боїнг рейсу MH17 на Донбасі, виявилася правдою і стала приводом до бурхливого обговорення в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку «Злий одесит» в ЖЖ.
«Буквально днями по всіх новинних стрічках і соціальних мережах висміювалися дитячі ліжечка, зроблені у вигляді ЗРК "Бук". У мережі вже з'являються перші фотографії від щасливих володарів цих ліжок. І знаєте, з одного боку я радий, що вся та ватяна і проплачена рать, яка на будь-який шизофренізм своєї росіюшки реагує як "ета же фейкъ!" тепер успішно заткнеться, а з іншого страшно стає...», - написав блогер.
За його словами, «люди купують своїй дитині ліжечко у вигляді ЗРК, що стала синонімом холоднокровного, безжального і підлого вбивства сотень невинних людей, серед яких були і діти!»
«Купують і ще хизуються цим! Ви, с*ки, кичитеся тим, що відняло сотні невинних життів, ви це розумієте? Тут навіть не знаю, чи підлягатиме цей народ в майбутньому лікуванню чи ліками стане лише напалм?» - резюмував він.



Соціальні мережі бурхливо обговорюють появу цього "товару".
davels: «Для повноти картини ліжко треба освятити».
vandervart: «Діти дурні і не розуміють що дорослі п *** рги з ватою в голові їм купують».

Юрій Бурдельний: «Дурдом».
Наталія Ната: «І ванночку "Курськ".

Олександр Дюк: «А духовку у вигляді крематорію можна придбати?... Мразь...».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше новина про появу в продажу дитячого ліжечка у формі ЗРК "Бук" викликала недовіру і обурення користувачів соціальних мереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?