Соцмережі підірвав Путін, який відпустив коней: з'явилося фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі підірвав Путін, який відпустив коней: з'явилося фото і відео

Соцмережі підірвав Путін, який відпустив коней: з'явилося фото і відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін відвідав Оренбургский природний заповідник, де відпустив на волю коней Пржевальського, над чим посміялися користувачі соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
У заповіднику під Оренбургом займаються розведенням коней Пржевальського для відновлення популяції. І 3 жовтня російський президент приїхав до заповідника, щоб відпустити перших шість коней на свободу.
У мережі з'явилося відео того, як коні Пржевальського скачуть на волю:


Користувачі соцмереж неоднозначно відреагували на візит Путіна в заповідник. Так деякі задалися питаннями про те, невже в Росії вже вирішили всі проблеми і все налагодили, що глава держави їздить на природу займатися кіньми.
Korshikov (с.н.б.): "Йому що більше робити нічого? Або що, вже так все погано? Начебто робочий день".
іЛюстроване СБУ: "Сподіваюся, Лавров очолить табун?"
Gary Ross: "Невже випуск коней вимагає особистої присутності першої особи держави? Не офігіли?"
путин х ** ло: "Так, в країні порядок, економіку підняли, школи і лікарні побудували, тепер можна і конячками дикими зайнятися".
Velikiy PUzdets: "А крім як конячок випускати йому зайнятися нічим в даний момент? У РФ вже все добре? Всі ситі і здорові? Дороги і житло ОК?!"
tyazhelo vate: "І чьот зажурився".
Миша Березін: "Чого так дрібно??? Я хочу все бачити крупно!!!"
levasc: "Дуже далеко, не розгледів Путіна :)"
Небайдужий: "Діма. Тварина, вирощена в неволі, не виживе в дикій природі. Пиши вже, що прикінчили 6 коней. Так буде хоча б чесно".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах висміювали Володимира Путіна за штурвалом корабля, який слухав, як правильно управляти плавзасобом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?