Бойовики ДНР зробили резонансну заяву про розведення сторін на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР зробили резонансну заяву про розведення сторін на Донбасі

Бойовики ДНР зробили резонансну заяву про розведення сторін на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР заявили про зрив Збройними Силами України угоди про розведення сторін на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один із сепаратистських ресурсів.


Згідно із заявою «заступника командуючого оперативним командуванням ДНР» Едуарда Басуріна, українська сторона не виконала зобов'язань, взятих в рамках угоди про розведення сторін в зоні збройного конфлікту на Донбасі, тому бойовики так званої ДНР «повернуться на вихідні позиції».


«Українська сторона зірвала розведення сил в Петровському, збройні сили ДНР повертаються на свої позиції, які вони займали раніше», - заявив Басурін.


Як повідомляв ONLINE.UA,

глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз заявив, що розведення сторін на Донбасі, узгоджене на переговорах в Мінську, може привести до втрати Україною контролю над Станицею Луганською, найважливішим передмістям обласного центру

.


Раніше Контактна група в Мінську щодо врегулювання ситуації на на Донбасі підписала документ про розведення конфліктуючих сторін. Угода передбачає створення трьох зон безпеки в населених пунктах Золоте, Петровське та Станиця Луганська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?