З'явилися перші фото з місця нападу на Кардашьян
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

З'явилися перші фото з місця нападу на Кардашьян

З'явилися перші фото з місця нападу на Кардашьян
Джерело:  online.ua

У мережі оприлюднили перші фотознімки з-під стін резиденції для VIP-персон в Парижі, де в ніч на 3 жовтня пограбували відому американську модель і телезірку Кім Кардашьян.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.
На фото зображені правоохоронці, які оперативно прибули на місце злочину і взяли будівлю під охорону, і як Кардашьян виводили на вулицю. Незважаючи на те, що американська модель ховала обличчя від камер, її фотознімки все одно потрапили в мережу.
Відразу ж після інциденту телезірка дала свідчення поліцейським і спішно полетіла з Парижа на борту приватного літака.
Нагадаємо, в ніч на 3 жовтня кілька озброєних чоловіків, одягнених у форму співробітників правоохоронних органів, вчинили напад на Кім Кардашьян, в результаті якого забрали у знаменитості коштовностей на 9-10 млн євро.
Як повідомляв ONLINE.UA, перед тим, як приступити до пограбування, нападники зв'язали Кім Кардашьян і замкнули її у ванній кімнаті.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?