Мавпа з ракетами: соцмережі продовжують палати через ультиматум Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Мавпа з ракетами: соцмережі продовжують палати через ультиматум Путіна

Мавпа з ракетами: соцмережі продовжують палати через ультиматум Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують  іронізувати над ультиматумом президента Росії Володимира Путіна США,  в якому той в якості умов для відновлення дії угоди Москви з Вашингтоном про утилізацію надлишкового збройового плутонію назвав компенсацію збитків Росії через санкції США і контрсанкцій РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Путін зажадав від Обами компенсацій за обісс... ні під'їзди», - поіронізував користувач Twitter «недруги за бугром».


«Так, Путін почав шантажувати світ ядерним ударом, наступним етапом буде питання президента Росії главі США: в ж ... пу раз або виделкою в око?!», - пише користувач «Сталінгулаг».


Roman Gotov: А, да, відмова від утилізації плутонію, це такий ядерний удар, ок, феєричний йумар.


GoodBot: С... ка, якщо Обама не заплатить за обос ... ний мій під'їзд, я йому нас..у в парадній!


«Путін, схоже, не розуміє, що, вимагаючи від США скасування санкцій, він тільки підвищує ймовірність введення нових економічних санкцій проти Росії», - пише користувач «Мід Роіссі».



Suddenly: Розуміє. Але вата повинна звинувачувати США у зниженні рівня свого існування. А не х ... ло.


Ігopь Кoндpaшoв: Навіщо ж просити скасовувати санкції, які "роблять Росію тільки сильніше"? Путін - ворог Росії і хоче її ослаблення?


«Хлопці, у кого хтось знайомий або родич в Воронежі, зателефонуйте хоч, попрощайтеся», - саркастично іронізує користувач «Все погано», обігруючи відомий штамп про те, що росіяни можуть помститися США, вдаривши ракетами по Воронежу.


«Божевільний ідіот вимагає компенсації від США за свої ж контрсанкціі, інакше перестане обробляти збройовий плутоній. Мавпа з ракетами!», - пише користувач SobiNews, Com.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Кремлі заявляли, що вихід Росії з договору з США про плутоній обумовлений небажанням Москви в односторонньому порядку виконувати положення документа. Згідно з підписаним Путіним указу, таке рішення було викликано "виникненням загрози стратегічної стабільності в результаті недружніх дій" Вашингтона щодо Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?