Соцмережі обурила історія з орденом для знаменитого командира АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Соцмережі обурила історія з орденом для знаменитого командира АТО

Соцмережі обурила історія з орденом для знаменитого командира АТО
Джерело:  online.ua

Полковнику Олегу Мартиненко, герою захисту  аеропорту Донецька, атестаційна комісія відмовляється підписувати документи на нагородження орденом, при цьому даний факт викликав обурення в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера і волонтера  Романа Доника.


«Полковник Мартиненко. "Метеор". КомБрАГ 93 бригади. Всі, хто були під Донецьком в 14 і 15 роках, чули цей позивний. Іноді у множині. Всі, хто були в ДАП, чули цей позивний цілодобово. Це була надія і це було життя», - написав Доник.


«Під прикриттям арти жила єдина дорога до ДАП. Це були "стрічки" з їжею, теплими речами і БК. Це були ротації. Це була евакуація поранених і загиблих. Це були розбиті на підході сили бойовиків, що групувалися для чергового штурму», - продовжив волонтер.


«Це вони зі "Шквалом" сиділи в підвалі розбитого будинку в Тоненькому, яке рівняли з землею і керували всією роботою артилерії. Я не знаю, скільки врятованих життів на його особистому рахунку», - продовжив волонтер.


«Полковник Мартиненко неодноразово представлявся до нагородження орденом командуванням бригади. Є за що. Так, він незручний. Так, він іноді говорить начальству раніше, ніж думає. Він завжди говорить те, про що думає», - продовжує український волонтер.


«Чергове представлення було написано до 14 жовтня. А сьогодні якісь мерзоти з сухопутки подзвонили кадровику бригади (користуючись, що він свіжий, і не знає тонкощів) і сказали, що кандидатуру Мартиненка на нагородження не підписав ВАК. Цю казочку ще потрібно придумати. ВАК (атестаційна комісія), не пропустив!», - обурюється Доник.


«ВАК, який не має відношення до нагород. Природно, почали з'ясовувати, що там відбувається. У генеральний штаб документи на Мартиненко не заходили. Вони в сухопутці і якийсь г ... дон просто їх не пропускає ... Ми продзвонимо весь ланцюжок. Ми знайдемо цього воЕна ізюмського котла, який там сидить ... і одних рубає, інших за гроші проштовхує», - резюмує Доник.


Олег Мовчан: Так завжди, щури тилові про себе не забувають, а реальних бойових офіцерів і простих матросів і солдатів не помічають.


Ігор Пулик: Не їм вирішувати, кому видавати нагороди, їх справа документи оформити.


Геннадій Козар: Пора оприлюднити процедуру нагородження ....


Погомій Оксана: І велике прохання озвучити прізвище цього мурла.


Як повідомляв ONLINE.UA,  чиновники Міністерства оборони в черговий раз "відзначилися", вклавши величезні гроші в "покращення" автоматів, які в підсумку виявилися непристосованими для стрільби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?