Справа водія Blablacar: ЗМІ дізналися, де ховається підозрюваний у вбивстві
Категорія
Події
Дата публікації

Справа водія Blablacar: ЗМІ дізналися, де ховається підозрюваний у вбивстві

Справа водія Blablacar: ЗМІ дізналися, де ховається підозрюваний у вбивстві
Джерело:  online.ua

Підозрюваного у  вбивстві Тараса Познякова, водія Blablacar, 25-річного Луана Кингисеппа (позивний "Лука"), може приховувати колишній загін «Правого сектора» "Сонечко" в Мукачеві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Страна.UA ».


Таку інформацію виданню повідомили джерела в поліції.


За інформацією правоохоронців, Кингисепп перебрався в Мукачево після того, як довгий час переховувався у Львові. Джерела підкреслюють, що "Лука" діяв в підрозділі ПС "Сонечко" задовго до перестрілки в Мукачево в 2015 році.


Відзначимо, за оперативними даними поліції, Луан Кингисепп разом з 36-річним Дмитром Голубом (позивний "Тоф"), організував пограбування і вбивство 25-річного Тараса Познякова. Дмитро Голуб в даний час затриманий.


Львів'янин Позняков виїхав до Києва на власному автомобілі Audi A-6 і пропав в Київській області 4 квітня 2016 року.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше повідомлялося, що правоохоронці розшукують тіло зниклого по дорозі в Київ жителя Львова Тараса Познякова в Києво-Святошинському районі Київської області, але поки безрезультатно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?