Путін і коні: з'явилися нові жарти і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і коні: з'явилися нові жарти і відео

Путін і коні: з'явилися нові жарти і відео
Джерело:  online.ua

У соцмережах не вщухає іронія з приводу  відвідування президентом Росії Володимиром Путіним Оренбурзького природного заповідника, де президент РФ відпустив на волю коней Пржевальського.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Коні Пржевальського, які були випущені з акклиматизаційного загону, супроводили квадроцикл президента Росії Володимира Путіна після того, як він допоміг вивести їх на основну територію заповідника «Оренбургский».


«Це унікальна подія, це не просто один з коней, це те, чого на планеті майже і не залишилося, практично зникло. Дуже красиві, чудові тварини, граціозні і потужні», - сказав глава держави журналістам після випуску коней.


Тварини поводилися спокійно і дружелюбно, незважаючи на побоювання доглядачів заповідника», - сказано в тексті замітки на izvestia.ru.


«Путін з відром вівса: як випускали на волю коней Пржевальського», - написав у своєму Twitter російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов і опублікував відповідне відео.



Денис Щербина: Лаврову вівса залишив?


Vladimir Kornilov: Залишили бідолаху Пржевальського без коней?


Елвіс Майкл: Це він так вимагає скасування санкцій для своїх друзів з банди Озеро.


Олександр Іванов: Це ж все глибокі політичні символи, як і зі стерхами було.




Юрій Данилов: І поцілував коня в животик.


Michael Kostyuk: А один кінь аж до самого МЗС добіг і всередину приміщення увійшов. Все це на камерах відеоспостереження записано.


Володимир Костенко: А стерхи в цей час ...


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в соцмережах висміювали Володимира Путіна за штурвалом корабля, який слухав, як правильно управляти плавзасобом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?