У мережі розгорається новий скандал через виступ співачки-"кримнашистки" в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі розгорається новий скандал через виступ співачки-"кримнашистки" в Києві

У мережі розгорається новий скандал через виступ співачки-"кримнашистки" в Києві
Джерело:  online.ua

У Києві 14 грудня 2016 року в палаці «Україна», директором якого є другий чоловік української співачки і народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Оксани Білозір Роман Недзельський, відбудеться концерт російської поп-зірки Наташі Корольової, яка підтримувала  окупацію Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook добровольця Марата Сайфуліна.


Сайфулін нагадав, що російська співачка українського походження Наташа Корольова знімалася в російському фільмі «Будиночок на півдні», зйомки якого проходили в анексованому Криму.


«Ось що пише сайт палацу «Україна»: «14.12.2016 19:00 Великий зал. На Першій сцені країни - довгоочікуваний концерт Наташі Корольової. Завжди щира, відкрита, пристрасна і епатажна!», - цитує Сайфулін.


«Наташа Корольова має унікальний артистичний дар перевтілення і магічну силу випромінювати позитивний настрій... Один з таких сюрпризів ми відкриємо для Вас зараз - в концерті візьмуть участь відомі українські артисти Олег Винник, Гарік Кричевський, Тарзан і Павло Зібров», - продовжує цитату Сайфулін.


«Треба зазначити, що на сайті concert.ua, крім вище зазначених осіб, підтримати рупор московської окупації, Наталю Корольову, погодилася і Оксана Білозір», - також додав Сайфулін.


Олександра Сорока: Отожбо й воно...


Тарас Ковальський: Ага, приходити, значить, треба з яйцями (курячими) і закидати обох по вуха в холеру ясну! Скільки ці заробітки триватимуть? А Оксана краще б співала, а не в політику лізла!


Nataliya Rutska: Ті, хто підуть на цей концерт, нічим не краще за нього організаторів і учасників. А багато хто піде.


Rooslan Rooslan: Сумно і прикро.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Україні вже розгорівся скандал через гастролі російських артистів, в тому числі відомого актора і драматурга Марата Башарова, який раніше виступав в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?