Посланниця Обами їде до Путіна: стала відома мета візиту
Категорія
Світ
Дата публікації

Посланниця Обами їде до Путіна: стала відома мета візиту

Посланниця Обами їде до Путіна: стала відома мета візиту
Джерело:  online.ua

Помічник державного секретаря США у справах Європи і Євразії  Вікторія Нуланд  відвідає столицю Росії Москву.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державного департаменту США.


Відзначається, що Нуланд 4 жовтня приєднається до держсекретаря США Джона Керрі в Брюсселі, де він виступить з промовою, організованою німецьким фондом Маршалла на тему трансатлантичних відносин, а після відправиться в Москву для зустрічі з представниками російської влади.


"Нуланд зустрінеться з російськими високопосадовцями, щоб обговорити ситуацію в східній Україні і подальші кроки по реалізації Мінських домовленостей на підтримку країн "нормандського формату" і Тристоронньої контактної групи", - сказано в повідомленні.


Це не перший візит Нуланд в Росію у зв'язку з ситуацією на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці червня  помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд і помічник президента РФ Владислав Сурков обговорили на зустрічі питання виконання Мінських угод. Відзначимо, помічника президента Росії Владислава Суркова називають "сірим кардиналом" президента РФ Володимира Путіна, як стверджується, він курирує питання, пов'язані з Кримом і Донбасом.


Нагадаємо,  20 вересня президент США Барак Обама, коментуючи агресію Кремля проти України, звинуватив президента РФ Володимира Путіна в спробі "відновити втрачену славу силою" і спрогнозував погане майбутнє Росії.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?