Без попередження: в Криму сталася масштабна НП
Категорія
Події
Дата публікації

Без попередження: в Криму сталася масштабна НП

Без попередження: в Криму сталася масштабна НП
Джерело:  online.ua

У ряді районів  окупованого Криму  виникли перебої з подачею електроенергії через обмеження потужності енергомоста, що зв'язує півострів з російською Кубанню.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Як заявила так званий «міністр палива і енергетики» Криму Світлана Бородуліна, світло відключене в Ялті, Євпаторії, Сімферополі, Феодосії і Севастополі.


"Є позапланове обмеження потужності на 120 мегават, воно відбулося позапланово і без попередження. Подача електроенергії по енергомосту має бути відновлена", - сказала Бородуліна.


За її словами, НП сталася через раптове обмеження потужності переданої електроенергії по енергомосту Кубань - Крим.


При цьому «Події Криму» повідомляють, що подача електроенергії по різних районах великих кримських міст здійснювалася в ручному режимі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  у військовій прокуратурі України встановили, які війська Російської Федерації брали участь в окупації Криму в 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?