У Путіна зізналися, що росіяни повинні постраждати за Крим - журналіст
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зізналися, що росіяни повинні постраждати за Крим - журналіст

У Путіна зізналися, що росіяни повинні постраждати за Крим - журналіст
Джерело:  online.ua

У Росії ведеться кампанія, згідно з якою прості росіяни повинні страждати через те, що вирішили в Кремлі, наприклад, через  анексію Криму, вважає відомий російський журналіст Антон Красовський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір Красовського на «Ехо Москви».


«Як одного разу сказав заступник глави адміністрації президента, прізвище я називати не буду, хоча скажу, що багато хто називає його Славою. «А чому ви вважаєте, що, власне кажучи, ви не повинні страждати за Крим?» - сказав він в одній компанії, маючи на увазі, що за Крим повинні постраждати всі буквально жителі Російської Федерації», - розповів Красовський.


«Я думаю, що це йде просто та кампанія, коли ми всі повинні страждати просто за те, що вони там вирішили. Це теж логічно. Ви ж всі голосували за це, вам же всім подобалося. Або комусь не подобалося, але більшості подобалося?», - продовжив російський журналіст.


«Ось це рішення більшості - треба страждати», - вважає Красовський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  український блогер Ярослав Матюшин нагадав, як президент РФ Володимир Путін в 2008 році заявив, що не претендує на Крим і визнає його українським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?