Неадекватний продавець шаурми з ножами влаштував дебош в Києві: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Неадекватний продавець шаурми з ножами влаштував дебош в Києві: з'явилися фото

Неадекватний продавець шаурми з ножами влаштував дебош в Києві: з'явилися фото

Несамовитий продавець шаурми на Амурській площі в Києві погрожував двома ножами охоронцям, які не хотіли його пропустити в клуб "Саксон".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook dtp.kiev.ua.
Повідомляється, що після кількох прохань охоронців клубу піти додому поспати чоловік пішов і через деякий час повернувся, але вже озброєний двома величезними кухонними ножами. Він почав розмахувати ними перед входом в клуб.
Переживаючи за безпеку відвідувачів закладу, охоронці вжили заходів для затримання, за продавцем шаурми почалася гонитва. Уже на площі Амурській він був спійманий і переданий патрульним поліцейським. По шляху проходження чоловік викинув ножі, які пізніше були знайдені. Крім того, при поверхневому огляді у нього було виявлено два пакетика з білою речовиною і ще один згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження. Він був доставлений до Голосіївського районного управління поліції.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на вулиці Срібнокільській у Дарницькому районі невідомі влаштували перестрілку, за попередніми даними, стріляли в приватного підприємця.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?