Українці проводять агітацію серед російських солдатів на Донбасі: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Українці проводять агітацію серед російських солдатів на Донбасі: стали відомі подробиці

Українці проводять агітацію серед російських солдатів на Донбасі: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

Українці розкидають листівки з агітацією для російських військ на Донбасі, в яких закликають росіян звертатися в волонтерські організації в разі, якщо тих змушують воювати.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів волонтер, учасник боїв за аеропорт Донецька Олексій Бережко.
«Пару варіантів листівок ми адресували російським солдатам. Одна з одного боку була пофарбована в кольори російського прапора, а на звороті ми цю їхню двоголову курку надрукували (герб РФ, - ONLINE.UA)», - розповів Бережко.
«І звернення до російських солдатів: якщо тебе змусили йти в Україну воювати - не соромся, ось телефони волонтерських російських організацій. Дзвони їм - вони допоможуть. Ми ці телефони в інтернеті знайшли, передзвонили, переконалися, що це дійсно працюють фонди. Нехай вони дзвонять туди. Нехай йде хоч мінімальне розгойдуванне», - продовжив волонтер.
«А другу ми надрукували після відвідування Медведєвим (прем'єром Росії Дмитром Медведєвим - Ред.) Криму. Пам'ятайте, коли він говорив: "Грошей немає, але ви тримайтеся"? Цю фразу і надрукували. А до того ж - посилання на ролики в Youtube, щоб самі переконалися, що це було. Тому що на російських каналах це одразу вирізали», - продовжив Бережко.
Більше читайте на ONLINE.UA: Ми обставили російський оборонпром і прорвалися в центр Донецька - волонтер

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?