На росТБ забрехалися й зв'язали збитий на Донбасі Boeing з Бандерою: відео нової пропаганди
Категорія
Світ
Дата публікації

На росТБ забрехалися й зв'язали збитий на Донбасі Boeing з Бандерою: відео нової пропаганди

На росТБ забрехалися й зв'язали збитий на Донбасі Boeing з Бандерою: відео нової пропаганди
Джерело:  online.ua

На російському пропагандистському телебаченні вийшла програма «Украина и Холокост. Время покажет», в якій ведучий спробував зв'язати результати розслідування міжнародною групою авіакатастрофи Boeing 777 на Донбасі, збитого в 2014 році з російського «Бука», з діяльністю Степана Бандери під час Другої світової війни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Радіо Свобода ».
Відзначається, що ведучий «Время покажет» на 1 російському каналі Артем Шейнин фактично звинуватив у загибелі пасажирів рейсу МН17 самих голландців.
Вже з початку передачі ведучий постарався пов'язати трагедію Бабиного Яру, якій формально присвячувалася передача, з трагедією малайзійського Boeing.
За його словами, вони нічого іншого і не чекали від розслідування, адже «вам історія з допінгом, історія з гумконвоєм в Сирії і багато інших історій, які були до цього, і з пробірками, якими трусив Пауелл, вони вам ні на що не відповіли?»
«Хлопці, такі історії не отримують своєї відповіді, поки не відкриті причини, через що вони трапляються. І ось про ці причини, які призводять до того, що збиваються мирні літаки, гинуть мирні люди, про ці причини і потрібно розмовляти», - сказав російський ведучий.
Далі в передачі пішла дискусія на тему Бабиного Яру, в ток-шоу згадали виступ президента Ізраїлю в Верховній Раді України, де він звинуватив ОУН та УПА у співпраці з нацистами.
Після ведучий звернувся до Пітера Ватердрінкера, голландця, який вже 20 років живе в Росії.
«Ось, Голландія теж країна, що постраждала від нацизму, - і євреї, і опір ... А ось чи не здається вам, що в той момент, коли ви 2,5 роки тому (ви - я в широкому сенсі кажу, Європа), коли ви підтримали і продовжуєте підтримувати цю владу, яка прийшла до влади в Україні, про яку ви з самого початку знали, що це їх герої і вони їх прославляють», - сказав ведучий.
«Чи не здається вам, що в той момент, коли ви їх підтримали і дали їм творити те, що вони там творили, ви вже цей свій літак зі своїми співгромадянами, який українці пустили над зоною бойових дій летіти, а тепер підтасовують факти ... що це ви тоді почали засуджувати своїх співвітчизників до смерті, коли ви всі це підтримали і нам стали влаштовувати те, що влаштовували. Чи немає на вас провини?», - заявив Шейнін.
«Коли ви були на Майдані і чули вже там і антисемітські, і націоналістичні, і інші гасла, чи не здається вам тепер, хоча б по закінченні 2,5 років, що там, на Майдані, який ви підтримали і дали всьому цьому статися, там, на Майдані ви почали засуджувати своїх дві сотні співвітчизників, які загинули через цей конфлікт. Ви там це зробили!», - заявив російський пропагандист.
«Ми почали з Голокосту, з теми антисемітизму двадцятого століття», - спробував перевести тему голландець.
«Це все ланки одного ланцюга, я в цьому впевнений абсолютно!», - заявив Шейнін.
«Так ось, я хочу поставити вам те ж саме питання. У той момент, коли Захід підтримав тих людей, для яких Бандера і Шухевич герої, - чи не тоді доля людей, які летіли на цьому голландському літаку, була вирішена, доля тисяч людей, загиблих в Донбасі, була вирішена, чи не тоді це все почалося?!», - неодноразово запитував під час передачі ведучий.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський письменник на смішному прикладі показав, як люди президента РФ Володимира Путіна брешуть про катастрофу Boeing MH17 на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?