У Києві п'яний водій з кумою влаштували цирк: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яний водій з кумою влаштували цирк: з'явилися фото і відео

У Києві п'яний водій з кумою влаштували цирк: з'явилися фото і відео

У Києві на Оболоні патрульні зупинили п'яного водія Audi за порушення правил дорожнього руху. При цьому кума водія, яка була в авто, загрожувала патрульним звільненням.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Київ Оперативний.
Повідомляється, що патруль поліції, рухаючись по Оболонському проспекту в бік вулиці Північної, помітив автомобіль Audi, який їхав по зустрічній смузі прямо на них. Зупинивши автомобіль, поліцейські попросили документи у водія, на що той відповів, що забув їх вдома.
Відчувши запах алкоголю, патрульні запропонували водієві пройти тест на алкоголь, результат на драгері показав 1.95 проміле. Відзначається, що в авто була, за словами водія, його кума, яка весь час комусь телефонувала і намагалася всіх звільнити за дзвінком.
Водій отримав протоколи за ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння) і ст. 126 (керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред'явили їх для перевірки). Автомобіль відправився на штрафмайданчик.


Як повідомляв ONLINE.UA, несамовитий продавець шаурми на Амурській площі в Києві погрожував двома ножами охоронцям, які не хотіли його пропустити в клуб "Саксон" несамовитий продавець шаурми на Амурській площі в Києві погрожував двома ножами охоронцям, які не хотіли його пропустити в клуб "Саксон".





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?