Українців призивають до армії: стало відомо, скільки людей підуть служити
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців призивають до армії: стало відомо, скільки людей підуть служити

Українців призивають до армії: стало відомо, скільки людей підуть служити
Джерело:  online.ua

У вівторок, 4 жовтня, в Україні стартував осінній призов на строкову військову службу, затверджений указом президента Петра Порошенка в березні 2016 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розпорядження, опубліковане на "Урядовому порталі".
Відзначається, що осінній призов складається з двох етапів - проходження призовної комісії та відправлення у військові частини.
Підкреслюється, що загалом в армію під час осіннього призову призовуть 13 тисяч 908 осіб.
Із загальної кількості призовників 7 908 осіб будуть спрямовані в Збройні Сили України, 5 тисяч - в Національну гвардію і ще тисяча осіб - до Державної спеціальної служби транспорту.
Найбільше призовників чекають з Дніпропетровської (1500 осіб) і Харківської областей (970 осіб), найменша кількість планується з Луганської (170 осіб) та Донецької областей (230 осіб). У Києві мають намір призвати на строкову військову службу 570 осіб.
Загальні витрати на осінній призов на військову службу складуть 41,6 мільйона гривень.
Як повідомляв ONLINE.UA, Рада Національної безпеки і оборони схвалила збільшення фінансування Міністерства оборони на 3,8 мільярда гривень, Національної поліції - на 2 млрд гривень, Служби безпеки України - на 128,5 млн гривень в 2016 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?