Це білка: мережу розбурхала новина про леопарда, який втік в Маріуполі
Категорія
Події
Дата публікації

Це білка: мережу розбурхала новина про леопарда, який втік в Маріуполі

Це білка: мережу розбурхала новина про леопарда, який втік в Маріуполі
Джерело:  online.ua

Маріуполь розбурхало повідомлення про те, що з місцевого зоопарку депутата міськради Савелія Вашури втік леопард.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий сайт  0629.com.ua.
Очевидець втечі тварини Володимир Ф. приїхав до зоопарку з трьома маленькими дітьми приблизно о 17:30.
"Ми тільки підійшли до вольєра з ланню, як до нас підійшов співробітник зоопарку і попросив тихесенько піти, вказавши напрямок. Ми запитали, що сталося, він пояснив, що там леопард виліз. Я повернувся назад, дивлюся, а поруч з вольєром, де леви, є дерев'яний сарайчик, леопард був в ньому. Чи то він новий і його завезли, чи його відсадити - не знаю, але леопард з сарайчика виліз і сидів на даху зверху. Великий, кілограмів 100", - розповів Володимир журналістам.
"Ми почали відходити, і коли були вже біля курей і півнів, я повернувся і побачив, що леопард стрибнув убік клітини з ланню. Ми злякалися за дітей. Леопард побіг по паркану і стрибнув у парк в бік "Амстора". Що з ним було далі, я не знаю. Я бачив, що прибіг Вашура (власник зоопарку, депутат міськради Савелій Вашура - ред). У зоопарку було багато дітей. Однак ніякої особливої ​​метушні я не помітив. Ніхто дітей не намагався евакуювати", - додав чоловік.
Господар зоопарку Савелій Вашура, в свою чергу, повідомив журналістам, що у нього в зоопарку живе кіт, схожий на леопарда, можливо, він і втік. А всі дикі тварини в клітках.
Один з місцевих журналістів побував в зоопарку і зазначив, що обидва леопарди там. Один - в клітці, а інший - в сараї. Працівники заперечують, що леопард залишав територію зоопарку.
"Це у вас білки. Ніякий леопард на сараї не сидів і по парку не бігав. Ви налаштовані проти мого зоопарку, я тепер настрою всіх проти вашого сайту", - пообіцяв депутат Савелій Вашура.
На прохання журналіста показати документи і ветпаспорт на тварин Вашура пообіцяв зробити це пізніше: "Всі документи є, приїжджайте пізніше, все покажу".
Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні в зоопарку міста Миколаїв невідомі отруїли самця сніжного барса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?