Директор комбінату Ахметова на Донбасі образив українців: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Директор комбінату Ахметова на Донбасі образив українців: з'явилося відео

Директор комбінату Ахметова на Донбасі образив українців: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Генеральний директор металургійного комбінату "Азовсталь", який входить до складу Металургійного дивізіону керуючої компанії Групи Метінвест олігарха Ріната Ахметова, Енвер Цкітішвілі під час ефіру на телеканалі "Сигма" образив українців, заговоривши про їх "хохляцькі традиції".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
Цкітішвілі розповідав про те, як міняв асфальт в Маріуполі.
"Повертаючись до асфальту, коли ми почали це робити і запланували кошторис, одразу під асфальтом поміняли всі комунікації, щоб другий раз не рити. Вирішили спростувати стару хохляцьку традицію - сьогодні покласти асфальт, завтра його розкопати, розкрити трубу, потім покласти асфальт. Ми спочатку замінили всі підземні комунікації", - сказав він.


У мережі обурилися.




Як повідомляв ONLINE.UA, в лютому на телеканалі "Інтер" стався інцидент з колишнім шеф-редактором каналу Марією Столяровою: в прямому ефірі під час трансляції з Майдану Незалежності, де люди вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, вона перервала ефір словами "Ну-ка давайте заканчивайте эту ху*ню".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?