Відома актриса заявила, що зустрічається з Бредом Піттом: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома актриса заявила, що зустрічається з Бредом Піттом: з'явилося відео

Відома актриса заявила, що зустрічається з Бредом Піттом: з'явилося відео
Джерело:  X17online

Голлівудська актриса Дженніфер Гарнер, яка нещодавно розлучилася зі своїм зоряним чоловіком актором Беном Аффлеком, приголомшила шанувальників новиною про те, що тепер вона є новою дівчиною Бреда Пітта.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на X17online.
Папарацці застали Дженніфер під час її ранкової пробіжки. Вона була в прекрасному настрої і навіть пожартувала, що вже зустрічається з голлівудським актором, який після того, як Анджеліна Джолі подала на розлучення, став завидним нареченим.
"Ми з Бредом Піттом зустрічаємося", - пожартувала вона.
Тоді журналіст уточнив, чи правда це, Гарнер, хихикаючи, відповіла: "Так!".


Нагадаємо, Дженніфер Гарнер і Бен Аффлек заявили про розрив відносин влітку минулого року, але офіційного розлучення не було. За десять років подружнього життя актори народили трьох прекрасних дітей: дочок Вайолет і Серафіну і сина Семюеля.
Як передає видання Ace Showbiz, розлучення Пітта і Джолі змусило Гарнер і Аффлека переглянути свою ситуацію. Можливо, тепер актори спробують не робити помилок зіркових колег, щоб їх розлучення не нашкодило кар'єрі.
Як повідомляв ONLINE.UA, днями видання Daily Mail опублікувало скандальний матеріал, в якому чутки про інтрижку Бреда Пітта і актриси Маріон Котійяр підтвердилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?