У соцмережах розгорається скандал через обшук в учасниці АТО
Категорія
Події
Дата публікації

У соцмережах розгорається скандал через обшук в учасниці АТО

У соцмережах розгорається скандал через обшук в учасниці АТО
Джерело:  online.ua

Правоохоронці провели несанкціонований обшук в учасниці АТО на Донбасі Вікторії Фортуни, і зараз дівчина потребує юридичної допомоги, заявила відомий український блогер і боєць АТО Олена Білозерська.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Білозерської.
«Терміново потрібна юридична допомога для Вікторія Фортуни. Ця дівчина приблизно півтора року служила в ДУК, потім в УДА, в одному підрозділі зі мною. Зараз за сімейними обставинами перебуває вдома. Живе в м. Олексієво-Дружківка Донецької області», - написала Білозерська.
«Вранці міліція по беззаконню провела у неї обшук. Без ордера і протоколу. Подзвонили в двері, один з "візитерів" показав посвідчення працівника міліції. Перевернули весь будинок догори дном. Сказали, що шукають зброю і БК. Нічого не знайшли. Пішли, потім повернулися і запросили її в міський відділ міліції. Без повістки, звичайно», - додала Білозерська.
«Як мінімум, терміново потрібен адвокат, який допоможе Вікторії правильно написати заяву в прокуратуру. В ідеалі - потрібен юрист на місці, в Дружківці, який стане її адвокатом і піде з нею в міліцію. Маленька родина Вікторії - літня мама Nataliya Vorontsova, що займається волонтерством, і маленький син (в цьому році пішов в школу) навряд чи в змозі найняти юриста», - написала учасниця АТО.
Roman Kirichenko: Ага, розрахунок у них був, раз вона доброволець, значить, вдома БК. Скарги в усі інстанції. В прокуратуру.
Roman Kirichenko: Так, нехай волонтери допоможуть адвокатом хорошим. Не секрет, що Аброськін полює на бійців добровольців.
Oleh Chernenko: Пряме порушення закону.
Oleh Chernenko: Спершу виконай незаконні дії, а потім оскаржуй.
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці серпня в районі окупованого Донецька снайпер бойовиків ДНР застрелив бійця ДУК "Правий сектор", уродженця Дніпра Євгена Ворошило з позивним "Джек".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?